Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Uz galda ne tikai svētkos

Jaunjelgaviete Ināra sieru sien jau desmit gadu. To viņai iemācīja kaimiņš, un svarīgākā atziņa, kas radusies arī no pašas kļūdām: lai siera ritulis izdotos, pareizi jāuzkarsē piens. “Esmu centusies prasmes nodot citiem, bet, ja neievēro šo niansi, sieru nesasiet,” ir pārliecināta Ināra.

“Pienu nebija, kur likt, un ļoti kārojām panašķoties ar sieru” — šādi divi apstākļi pamudināja jaunjelgavieti nodoties siera gatavošanai.

Raksta turpinājumu lasiet laikraksta 20. jūnija numurā

Novadu ziņas