Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Jo vairāk dara, jo vairāk var izdarīt

Nesen pilngadību atzīmēja koknesiete Megija Čakste. Aktīvā jauniete ar sirdi un dvēseli nododas trīs vaļaspriekiem — dejošanai, sportam un dziedāšanai. Līnijdejas ir viņas lielākā kaislība, vienlaikus tas ir ģimenes mantojums, jo tieši ar......

(Rakstā ir 8561 simboli...)

Lasīt visu rakstu...

Citu datumu laikraksti

  • Mežs pilns sēņu  un sēņotāju 4

    Mežs pilns sēņu un sēņotāju

    Jau septīto gadu biedrība “Pļa­viņu pļāvēji” visus interesentus aicināja uz sēņošanas čempionātu. Kā jau kārtīgās sacensībās bija azarts, medaļas,...

  • Ja tauta ir ielās,  kaut kas nav kārtībā

    Ja tauta ir ielās, kaut kas nav kārtībā

    Jau trešo nedēļu turpinās jaunais mācību gads, kas šobrīd ir nozīmīgākais notikums, jo ģimenē ir trīs skolēni. Visi ir priecīgi, ka Pļaviņu novada...

  • “Kustība ir manas enerģijas avots”

    “Kustība ir manas enerģijas avots”

    Nesauciet mani par Ainas kundzi, Sauciet par Ainu Margarēti — man ļoti patīk mans otrais vārds, — tā, pirmoreiz tiekoties, saka šarmantā un enerģiskā...

  • Supertētis Igors Prostakovs 2

    Supertētis Igors Prostakovs

    Šo svētdien daudzās Latvijas ģimenēs mīļos un lolos stipros balstus — tēvus. Aizkrauklietis Igors Prostakovs ir tētis ar pieredzi un rūdījumu....

  • Aizkrauklē divas nedēļas  var braukt ar robobusu 2

    Aizkrauklē divas nedēļas var braukt ar robobusu

    Pie Aizkraukles sporta centra notika bezpilota jeb autonomā autobusa atklāšanas pasākums, kurā piedalījās arī satiksmes ministrs Tālis Linkaits....

  • Ķiploks iesakņojies uz palikšanu 2

    Ķiploks iesakņojies uz palikšanu

    Daudzo labo īpašību dēļ ķiploki kļuvuši neaizstājami mūsu uzturā, tāpēc plaši pieprasīti. Līdz ar to arvien vairāk lauksaimnieku izvēlas audzēt šo...